Spisesal: Alle stole samles langs endevæg og stables med 7 stole i højden. Borde stilles på plads med 5 borde i hver side og evt. øvrige borde stilles på plads i værelser/kælder.
Køkken: Afleveres rengjort - såvel inventar som gulv - og al service stilles på plads. Køleskabe og fryser tømmes, rengøres, slukkes og dør åbnes. Ovn rengøres.
Alt elektrisk lys: Slukkes ved afrejse
Samtlige radiatorer SKAL lukkes ved afrejse.
Vinduer: Lukkes.
Yderdøre: Aflåses.
Gulve: Alle gulve fejes.
Affald: Alt affald placeres i affaldscontainer.
Udendørs arealer: Alt papir og andet affald samles og bæres til affaldcontainer
Værelserne:Alle madrasser skal være på plads i køjesengene, madrasser rejses på højkant – møbler skal stilles på plads. Stole lægges på bordet.
Skraldespande:tømmes , rengøres og sættes tilbage på værelset
Skade:Skade på inventar eller bygninger skal dette meddeles udlejer hurtigst muligt.
HUSK: At behandle lejren og området omkring lejren, som var det dit eget, og aflever det til den næste lejer, som du gerne vil modtage det selv.
Nøglen: Lægges i nøgleindkast ved yderdøren ved køkkenudgangen.
Opstår der problemer under opholdet: Kontakt en af følgende: